Saló del Còmic en construcció…

He de confessar que el Saló d’enguany fa molt bona pinta tot i la crisi econòmica que fantasmeja entre nosaltres…

Atenció a les exposicions! Ja li tinc ganes a aquest Batman, però també a l’exposició de Brussel·les i les celebracions de l’Any del Còmic!

I els autors estrangers que vénen? En Mignola, en Waid… I també l’Scott McCloud! A veure si tinc temps per dedicar a les rodes de premsa, aquest any!

Ah, i segueixo queixant-me de la falta de sensibilitat dels organitzadors de tot el muntatge. (Almenys de l’equip de Comunicació, vaja!) Quina pena fa anar a http://www.ficomic.com/ i trobar-ho tot per defecte en castellà. Va, que almenys es pot canviar d’idioma i posar el català (tot correcte, doncs), però és que si vas a http://www.ficomic.cat/ (CAT! CAT! CAT!) et porta a la mateixa pàgina per defecte en castellà! Serà possible?! Això no és un mal ús del “. CAT” que tant ens vas costar aconseguir?! Buuuuh! Dimissió! (I altres anys n’han fotut de pitjors! Que sembla que intentin anar-ne aprenent a poooc a poooooc… i que amb 27 anyets ja seria hora, eh?) Ah clar, que és que el nostre Saló és molt cosmopolita i bla bla bla i per això el castellà va per davant i no-sé-què-més que no podem ser provincians i… Au, au, això guardeu-ho per quan governi Ciutadans.

(Malgrat tot hi vaig cada any i a grans línies m’agrada, tot i que els autors amateurs cada cop hi tinguin menys cabuda per la professionalització del tema. Que duri, aquest Saló, que malgrat les excuses i les badades segueix alegrant-nos cada any durant uns dies! Ara, que millorar i cuidar els detalls no fa mal a ningú, eh?)

,

Encara no hi ha cap comentari.

Deixa un comentari