Pèndol capciós i burleta

Per cert, que he acabat el semestre amb tot aprovat! Ara sí que podré fer ràbia a coneguts i saludats! (Un anyet i mig i ja tindré la segona carrera al cove!) Per acabar-ho d’arrodonir el millor seria que ara em funcionés algun dels invents que em porto entremans… Últimament sembla que em passi una setmana sí i una no consecutivament: En una surten moltes coses i projectes, en l’altra tot ho tens estancat i al teu voltant tothom té nous projectes…

Un pèndol capciós i sovint burleta. Com quan Joaquin Blàzquez va viure un turment que el va emmalaltir dels nervis a causa d’un projecte que se li va escapar de les mans. (Quan el seu malvat extraterrestre Melvin va encarnar-se set anys més tard en ET i ell no en va cobrar cap dret d’imatge! Cosa que ben aviat veurem en un documental i tot.)

Un pèndol que permet una alegria al gran projecte de la pel·lícula Salvador d’endur-se, almenys, un gran Goya com el de Millor Guió Adaptat (juntament amb les picades d’ullet de José Corbacho). I un mateix pèndol que fa que el nom del guionista Lluís Arcarazo hagi sortit escrit com a “Lluís Ascarazo” a gairebé tots els mitjans. Sembla que pel fet que des de la pròpia Acadèmia havien escampat la falta! Us imagineu que el premi amb el bust del pintor tingui el nom d’en Lluís imprès a la placa metàl·lica amb la falta al cognom? Quina ràbia!

Projectes que funcionen, altres que no… Toca ser previsor, que tot segueix en moltes direccions.

Oh, i una d’elles apunta a Itàlia…

webloc22.gif

, ,

0 Responses to Pèndol capciós i burleta