Trasllat complet

Per fi! Les meves entrades de LaComunitat.NET han estat traslladades aquí. Anava de cinc en cinc, cada dia que tenia una estoneta. Revisant la cinquantena d’entrades anteriors només puc dir que Déu n’hi dó les ximpleries que hi deia! A partir d’ara intentaré ser més breu i concís, a veure si això rutlla… (Si algun dia torno a traslladar la bitàcola, em temo que guardaré les entrades velles en algun disquet i no les tornaré a recuperar, que tampoc són res de l’altre món.)

Un tema pendent: Recomanar My Fucking Weblog, un exemple de com un artista pot comunicar-se a través de camps diferents a favor d’un ideal compromès i actiu amb l’entorn social. Creativitat i compromís a través del còmic, la fotografia i la il·lustració.

🙂

Per la resta, el nou espai on estic, cortesia del senyor Jun, m’ofereix un magnífic CERCADOR! (A la barra lateral.) Així és més fàcil trobar temes que ja havia tocat! Jo mateix, per exemple, deia en una entrada recent que no havia dit res del Saló del Còmic de 2005… I és mentida! Només m’hauria calgut fer servir el buscador per trobar una entrada sobre el tema! Si és que, a més, és útil i tot!

I també he descobert, amb preocupació, que he portat gairebé un any seguit amb dubtes existencials! Bé, per sort els aires canvien de rumb… Una mica. Per la resta, repassar les entrades que he escrit en un any i escaig m’ha dut a una conclusió: He d’aprendre a ser més breu! Callo, doncs.

Colla.gif

Un nou projecte (d’entre tants) en un núvol d’aire!

,

0 Responses to Trasllat complet