Visca el pa i visca el vi!

Entre ràdio i tira còmica, em van demanar que fes el cartell de la Festa Major d’estiu de Centelles. Quedava clar que allò de “d’estiu” havia de ser important que sortís bé i calia remarcar els elements locals. Doncs bé, vaig escollir fer els gegants del poble ballant entre edificis i acompanyats per una discreta multitud…

cartelloriginal.jpg

Així que ho vaig fer i ho vaig entregar. També em van fer enviar una còpia a un dissenyador (que no conec). D’acord, envio el meu cartell (Fig. 1) i mireu quin rètol (Fig. 2) em trobo setmanes més tard a diverses cruïlles del poble:

cartellifinal.jpg

Al principi vaig pensar que m’havien totalment destruit el cartell! (Esborrat tot el fons, tret la firma…) Quin mal sabor de boca! És un teaser?

Què? Sí, no?

😉

I, sinó, sempre ens quedarà l’OHÀ!

Amb en Jan i la Lou, cada dia de dilluns a divendres de 7 a 10 del matí! I fins que acabi el mes d’agost. (Quina peneta, que ja s’acaba!)

ACTUALITZACIÓ D’ÚLTIMA HORA:
Ho cregueu o no, resulta que el rètol aquell SÍ que era un teaser! Ja s’han penjat diverses còpies en color mida A3 del meu cartell original per tot el poble! Increïble però cert. La vida és un còmic. Es cobra tard, però almenys ha sortit tal com el vaig fer.
😀

,

0 Responses to Visca el pa i visca el vi!